Често задавани въпроси

1. Кои са Muudsfashion?

Muudsfashion е една от най-бързо развиващите се онлайн платформи за дамска мода и аксесоари в България!
Нашата основна задача е да представим на клиентите си най-качествените продукти на пазара във възможно най-широката гама размери и цветови комбинации. На кратко казано да предложим най-доброто.
От 2017 година на сам Muudsfashion е една от водещите платформи за онлайн пазаруване сред дамите, най-вече сред търсещите по-големи размери!
Ние от Muudsfashion вярваме, че модата е нещо уникално и всяка дама трябва да се чувства комфортно и себе си независимо от това къде се намира и какво прави.

2. Всичките ви продукти са уникални, но размерите се изчерпват бързо. Защо?

Въпреки че се стараем да поддържаме наличности има и други фактори като доставка на материали и тяхното производство, които са извън нашият контрол.

Заради многобройните запитвания, от тази година предлагаме опцията "Уведоми ме за наличност". Достатъчно е да кликнете върху изчерпания размер и да въведете имейл адреса си. При пускане в продажба, ще бъдете уведомени незабавно, че Вашият размер е отново наличен :)

3. Доставяте ли с тест и преглед?

ДА! Всички наши пратки са с включени опции за преглед и тест, както и смс известяване. Ако по някаква причина, Вашата пратка пристигне без някоя от опциите (поради техническа грешка), помолете служителя да позвъни на 0876554708, за да разрешим всички опции.

4. Колко струва доставката и какъв е начина на плащане?

Доставките се извършват по следните начини:
1) С куриерска фирма Спиди с тест и преглед
- до офис: 5.50лв.
- до адрес: 6.50лв.

2) С куриерска фирма Еконт с тест и преглед
- до офис: 5.50лв.
3) Безплатна доставка за поръчки на стойност над 120лв.

Плащането се извършва чрез наложен платеж (при доставка).

5. Къде мога да видя таблица с размерите?

Всеки един продукт има своя собствена таблица с размери, която можете да намерите в ОПИСАНИЕ на продукта!
Всички продукти без собствена таблица са със стандартни размери. Тяхната таблица можете да видите тук.

6. Нуждая се от консултация преди да завърша поръчката си. Мога ли да го направя по телефона?

Няма никакъв проблем! Нашите консултанти с радост ще помогнат да изберете точния размер. Свържете се с нас от понеделник до събота между 10:00ч. и 18:00ч. на тел: 0876 554 708

7. Как да разбера дали поръчката ми е завършена успешно?

След като направите своята поръчка, ще получите потвърждение на Вашия имейл адрес или чрез СМС на вашият телефон. Ако не виждате имейл, моля, проверете в папка SPAM. Ако все още нямате имейл или СМС от нас, е възможно да не сте завършили поръчката си. Тогава Ви очакваме на 0876 554 708.

8. Мога ли да отменя или коригирам поръчката си?

В случай, че желаете да отмените или коригирате поръчка, Ви молим да се свържете с нас в най-кратък срок на contact@muudsfashion.com или по телефона с отдел Обслужване на клиенти 0876 554 708.

9. Мога ли да върна или заменя поръчаните продукти?

Разбира се! Можете да върнете/замените поръчани продукти в рамките на 14 календарни дни в състоянието, в което са получени - придружени с оригиналната опаковка и всички етикети и документи, с които са доставени. Използвайте формуляра за Замяна/Връщане, който сте получили с Вашата пратка. Ако се нуждаете от съдействие или запазване на размер ни се обадете на 0876 554 708.

10. Снимките отговарят ли на продукта, който ще получа?

Много често получаваме въпроси от този тип: "Снимките реални ли са?", "Цветовете на снимката отговарят ли на тези на продукта?". Отговора на въпросът е ДА, снимките отговарят на продуктите. Ние от Muudsfashion не обработваме снимките си, не скриваме недостатъци, не променяме цветове, за да изглеждат по-ярки или по-привлекателни (защото те са достатъчно хубави и без обработка).