Информация за доставка

Доставка

Доставките се извършват по следните начини:

 1) С куриерска фирма Спиди с тест и преглед 

- до офис: 5.80лв.
- до адрес: 6.80лв.

 2) С куриерска фирма Еконт с тест и преглед 

- до офис: 6.00лв.

 3) Безплатна доставка за поръчки на стойност над 140лв.

Ако поръчам днес, кога ще получа пратката си?

Поръчки, направени в делнични дни след 13:00ч. се обработват на следващия ден. В срок от 1 (един) до 3 (три) работни дни, куриерът трябва да се свърже с вас, за да достави Вашата поръчка!
Поръчки могат да се правят денонощно на нашия сайт, но ако желаете връзка с наш консултант, ще Ви очакваме на +359 876 55 47 08.


Във връзка с доставянето и получаването на поръчани от онлайн магазина стоки, Потребителите трябва да имат предвид следното:

 1) Доставят се единствено стоките съгласно поръчки, заявени от съответния Потребител и потвърдени от Дружеството.
 2) Доставката се осъществява на територията на Република България.
 3) Доставката се осъществява и извън територията на Република България
 4) Срокът на доставка е до 5 (пет) работни дни от деня на потвърждаването на съответната поръчка. В този срок поръчката се обработва, поръчаната стока се предава на куриер и се доставя до Потребителя.

- Потребителят се съгласява, че е възможно удължаване на горепосочения срок за доставка поради непредвидени обстоятелства, намиращи се извън контрола на „МОДЕНА 777“ ЕООД и с оглед установеното в съответните разпоредби на Закона за защита на потребителите.

 5) Поръчаната стока се доставя чрез куриер .
 6) Поръчаната стока се доставя в подходяща за вида й опаковка.
 7) Поръчаната стока се доставя на адреса и получателя, посочени от Потребителя в заявката.
 8) В случай, че: Потребителят не бъде намерен на адреса, посочен в заявката и съответният куриер не може да осъществи доставката според работния си график, на вратата на адреса, посочен като адрес за доставка се оставя известие с телефон на куриера, с който Потребителят следва да се свърже в рамките на 3 (три) работни дни или се следват правилата на уведомяване на куриерската фирма.

Ако Потребителят не се свърже с куриера в посочения по-горе срок и по този начин се стигне до невъзможност за връчване на пратката, договорът за онлайн продажба се прекратява автоматично и стоката се връща на Дружеството. В този случай стойността на доставката (дължимата такса за доставка съгласно тарифата на куриера обратно до Дружеството е дължима от Потребителя и се заплаща в срок и по сметка, посочена от Дружеството в писменото (включително и направено по електронна поща) уведомление до Потребителя.

 9) В случай, че Потребителят желае пренасочване на пратката на друг адрес, различен от адреса, посочен вече в поръчката, която е потвърдена от Дружеството, това се счита за допълнителна услуга и Потребителят/получателят на стоката следва да заплати стойността на доставката съгласно тарифата на куриера.
 10) При пренасочване на пратката към друг адрес, различен от адреса, посочен вече в поръчката, която е потвърдена от Дружеството, поради предоставен от Потребителя грешен или непълен адрес, това отново се счита за допълнителна услуга и Потребителят/получателят на стоката следва да заплати стойността на доставката съгласно тарифата на куриера.

В случаите по пункт II, точки 5.9) и 5.10) по-горе отношенията по заплащането на стойността на доставката се уреждат между Потребителя и куриера.

  Плащане

При попълване на заявката за поръчка на стока, Потребителят следва да избере и укаже по какъв начин ще извърши плащането. Този начин може да бъде: - чрез наложен платеж – Потребителят заплаща стойността на поръчката на куриера, в момента на доставка на поръчаната стока.

 1) Плащане чрез наложен платеж: Плащането на обявената стойност на наложения платеж (цената, която Потребителят следва да заплати за закупената стока) се извършва по следния начин:
 - от получателя на доставяната стока
 - на куриера
 - в момента на доставката на пратката.

Потребителят заплаща и стойността на куриерската услуга, ако е на лице задължение за това, съгласно настоящите Общи условия.